Bibliotecas necesarias para instalar Scriptcase en Windows 7

Bibliotecas necesarias para instalar Scriptcase en Windows 7

Para instalar Windows 7 SP1, debe verificar que el sistema tenga instalados los siguientes elementos:

* Visual C ++ Redistributable Packages for Visual Studio (2008) x86 and x64.
* Visual C ++ Redistributable Packages for Visual Studio (2010) x86 and x64.
* Visual C ++ Redistributable Packages for Visual Studio (2012) x86 and x64.
* Visual C ++ Redistributable Packages for Visual Studio (2013) x86 and x64.
* Visual C ++ Redistributable Packages for Visual Studio (2015) x86 and x64.
* Visual C ++ Redistributable Packages for Visual Studio (2017) x86 and x64.